Over

Heb je een vraag en moet er ‘iets’ anders om effectiever te worden? Dan ben je bij Veranderoplossingen aan het juiste adres.

Veranderoplossingen ondersteunt organisaties, teams en individuen met oplossingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en organisatieontwikkeling.

Veranderoplossingen is in 2019 opgericht door Caroline Hermans, eigenaar van Veranderoplossingen. Caroline krijgt energie van verandering, beweging en ontwikkeling en ondersteunt organisaties, teams en individuen bij het gang brengen hiervan met als doel om effectiever te worden.

Caroline werkt vanuit diverse rollen zoals organisatieadviseur, procesbegeleider, (erkend) (team-)coach, trainer, ontwikkelaar, projectleider.

Haar kracht is haar onderzoekende houding en toegankelijke uitstraling. Hierdoor bouwt binnen korte tijd een vertrouwensband op en creëert ze een veilig leerklimaat. Ze is scherp op de onderlinge interactie en werkt in alle lagen van de organisatie, zowel met de directie, als met de werkvloer. Ze werkt praktisch en gestructureerd.

Veranderoplossingen heeft brede ervaring in diverse sectoren en werkt ook met veel plezier samen met andere bureaus en partners.

Bekijk Caroline op Linkedin.

Veranderoplossingen keurmerk

Heb jij een verandervraag?